Magunkról

Egyesületünk munkatársainak fő célkitűzése, hogy az úszás azon gyerekek számára is elérhető legyen, akik nem kívánnak élsportolók lenni, tanulmányaik vagy egyéb elfoglaltságuk, a mindennapi edzést nem teszik lehetővé, de az egészséges életmód, a csapathoz, csoporthoz való tartozás élménye, a rendszeres testedzés igénye megvan bennük. Természetesen a hozzánk kerülő és a versenyzéshez kedvet kapó gyerekek számára a tehetséggondozás lehetőségét képzett és sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink, akik közül többen korábban maguk is versenyzők voltak, biztosítják.

Egyesületünk kiscsoportos úszótanfolyama, ahol az egyéni bánásmód, és képességek alapján differenciált oktatási módszerek kapnak teret, Budapesten több helyszínen(Tanfolyamok menüpont), illetve Kerepesen működik.

Meggyőződésünk, hogy a kiscsoportos úszásoktatásnak köszönhetően, minden uszodába érkező gyermek megtanul úszni, így az úszás, mint a gyermekorvosok által leginkább ajánlott testmozgás egyre több gyerek számára lesz elérhető, a szülők számára is megnyugtató és átlátható keretek között.

Egyesületünk:
Ölyüs Roland
Elnök, oktatásszervező, úszóoktató

Nyikos Márk
Elnökhelyettes, oktatásszervező, vezető oktató

Orosz Orsolya
Elnökhelyettes, Szinkronúszó edző, úszásoktató, gyógypedegógus, aquafitnesz-edző

Filetóth Nikoletta
Oktatásszervező, úszóoktató, gyógypedagógus

Ölyüs Viktor
Oktatásszervező, vezető oktató

Szász Gábor
Vezető oktató

Ludvigné Halmai Viktória
Vezető oktató

további alapító tagok:

Bernáth Sámuel, Woynárovich Tamás, Ölyüs Károly, Hajós Tamás, Szabó Benedek

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.