Tanévzáró Úszóverseny 2016

Május 21-én 15:00 órától rendezzük meg hagyományos Tanévzáró Úszóversenyünket a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

Az eseményen minden olyan félhaladó vagy haladó tudásszintű tanítványunk részt vehet, aki a 2015-2016-os tanévben legalább egy, az egyesületünk által szervezett tanfolyamon megfordult. A részletes versenykiírást itt tekinthetik meg.
Fontos változás, hogy a Hajós Alfréd uszodában a 25 méteres részt leválasztó mobilfal meghibásodása miatt 33 méteres versenyszámokat tudunk csak rendezni!
Kérünk minden érintettet, hogy olvassák el a lebonyolítással kapcsolatos tudnivalókat!
A rajtlista megtekinthető a következő linken:

A verseny lebonyolítása:

13:30-től gyülekező az előcsarnokban

14:00-tól beengedés a kijelölt bejáraton (versenyzők, kísérők egyaránt), a versenyzők átöltözése

14:25- a versenyzők elfoglalják a helyüket a kijelölt szektorban

14:30-tól bemelegítés

15:00- a verseny kezdete, lebonyolítás a kiírt versenyszámok sorrendjében

17:00- eredményhirdetés a kiírt versenyszámok sorrendjében

A versenyzők és a kísérők belépése együtt, az előcsarnokból az oldalsó bejáraton keresztül történik. A fedett uszodából tudják megközelíteni az öltözőket, de amennyiben a gyerekek már otthon felveszik a fürdőnadrágot/úszódresszt, abban az esetben a lelátón is átöltözhetnek, így elkerülhetik az öltözői tumultust.
Miután a gyerekek átöltöztek, kérjük, hogy legkésőbb 14:25-kor adják át őket az oktatóknak vagy kísérjék őket a kijelölt szektorba.
A versenyzőknek kijelölt szektorban nem tartózkodhat kísérő, viszont a saját versenyszáma után természetesen minden gyermek visszamehet a szüleihez!
Kérjük azokat a szülőket, akiknek a gyermekük kettő vagy több versenyszámban indul, hogy gondoskodjanak váltás fürdőruháról/úszónadrágról, illetve, hogy figyeljék a versenykiírást és időben kísérjék/küldjék vissza gyermeküket a versenyzőknek fenntartott szektorba!
A gyerekek a verseny időtartama alatt folyamatos felügyelet alatt lesznek!
Kérjük, hogy a váltók résztvevői a vegyes úszó számok közben jelentkezzenek a rajtnál!
Eredményhirdetésre az összes versenyszám lebonyolítása után kerül sor.
Eredményes felkészülést, sikeres versenyt és jó szurkolást kívánunk!

Bohóchal Úszóiskola

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.